Telepítsd magad kertöntöződ

Kedves vállalkozó kedvű kert tulajdonos, mivel Ön eljutott ebbe a menüpontba, akkor bizonyosan megfogalmazódott Önben a kérdés, hogy 
 

"és mi lenne, ha én magam telepíteném le öntözőrendszeremet ?"


Ha Ön úgy gondolja, hogy hétvégén vagy pár nap alatt, barátaival, ismerőseivel - vagy akár egyedül is - le szeretné telepíteni kisebb otthoni kerti öntözőrendszerét - mi ebben is segíteni tudunk Önnek: 
 

TELEPÍTSD MAGAD KERTÖNTÖZŐD - telepítési segédlet letöltése


A fenti dokumentációben lévő információk tanulmányozása után akár már el is kezdheti saját rendszerének átgondolását, annak pontos megtervezését és az Önnek szükséges anyagok összeállítását mi vállaljuk - kérem szánjon arra is kis időt, hogy az alkatrészárak területén is körbenéz nálunk. 


Kérjük vegye figyelembe, hogy a sikeres kiépítéshez valami minimális kézügyesség, barkácsolásban való jártasság szükséges. Ha Ön elkészíti kertje arányos alaprajzát, keressen fel minket és mi segítünk Önnek a végleges tervek kialakításában, a rendszerhez szükséges anyagok komplett összeállításában - a fejek-, szelepek-, autómatikák összeszerelésében, beállításában. 

Amennyiben e témában bármilyen kérdése merül fel, vagy az Ön által kigondolt öntözőrendszerhez előzetes árajánlatot szeretne, kérjük lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken.