Jogi információk

Üzemeltető: Kormos Zsolt egyéni vállalkozó
Telefonszám: (+36) 70 500 8820
E-mail cím: kertontozo@invitel.hu
Székhely: 2117. Isaszeg, Kinizsi u. 19.
Adószám: 65394124-2-33
Vállalkozói igazolvány szám: ES-469542

 

Szerzői jogok

Az Ontozorendszerbolt.hu oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat másolni, adatrendszerekben tárolni, más internetes oldalakon közzétnni, bármilyen formában felhasználni - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag előzetes írásbeli engedéllyel történhet. 
 

Általános felelősség korlátozás

Az Ontozorendszerbolt.hu oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja.
Az Ontozorendszerbolt.hu az oldalakon közölt esetlegesen téves vagy megtévesztő tartalomból, a weboldalak és webáruház használatából avagy azok használatra képtelen állapotából, meghibásodásából, szüneteléséből vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. 
 

Adatvédelem

Az Ontozorendszerbolt.hu minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja webáruházhoz, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsuk és kezeljük.
Ezen adatokat kizárólag saját számlázásunk ill. a futárszolgálat részére adjuk ki. A futárszolgálat az adatok bizalmas kezelésére garanciát vállal. 
 

Kockázat

A webáruházat igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az internetes adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Ontozorendszerbolt.hu-t semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.